Καλάθι

Πετσέτα Alpin pocket (94mm x 61mm) xtradryfast microfiber (900mm x 320mm) - cyan

6,00 €
με ΦΠΑ Αποστολή την επόμενη μέρα

Πετσέτα Alpin

Χρώμα : Ανοικτό Μπλέ
Ποσότητα
Add to wishlist
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  • Με τρία διαφορετικά χρώματα σε 2 διαφορετικές διαστάσεις οι πεσέτες της Alpin Outdoor είναι έτοιμες να καλύψουν κάθε ανάγκη.
  • H Alpin Outdoor εγγυάται ότι οι πεσέτες της είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας μικροΐνες που τις κάνουν να στεγνώνουν γρήγορα , πράγμα που εξαλείφει την πιθανότητα ανάπτυξης μικροβίων και μυρωδιών.
  • Ιδανική ακόμα και για το κολατσιό.
  • Οι Microfiber πεσέτες Alpin Outdoor έρχονται με μια εύχρηστη διάτρητη θήκη μεταφοράς που μπορείτε να κρεμάσετε ακόμα και στο εξωτερικό του σακιδίου σας “backpack” ή την βαλίτσα σας. Ταυτόχρονα με την θήκη μεταφοράς κάθε πετσέτα διαθέτει θηλιά για να την κρεμάσετε οπουδήποτε για να στεγνώσει μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Η επαναστατική πλέξη τις κάνει πολύ απορροφητικές (απορροφούν 7 φορές το βάρος τους σε νερό -Alpin Outdoor-), στεγνώνουν γρήγορα, είναι πολύ ελαφριές και είναι εξαιρετικά αξιόπιστες στην χρήση και στον χρόνο.
  • Με μέγεθος μόνο 7 εκ. όταν διπλωθεί, την κάνει ιδανική για το κολυμβητήριο, το γυμναστήριο, για τα ταξίδια και τις εξορμήσεις είτε στο βουνό είτε την θάλασσα μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της Alpin Outdoor.
  • Εύκολο πλύσιμο: Πλένεται στο χέρι ή στο πλυντήριο χωρίς την χρήση στεγνωτηρίου. Η χρήση του μαλακτικού ενδείκνυται λόγο μακροχρόνιας χρήσης.
Pbox cyan

Data sheet

Κατασκευαστής
Alpin Outdoor
Διαστάσεις
900mm x 320mm
Βάρος
55gr

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Η Σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη λειτουργία της. Με τη χρήση της σελίδας αποδέχεστε την πολιτική Cookies. Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ.