Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας πληρώνοντας το στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι Δωρεάν για κάθε αγορά.

Με Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε πιστωτική είτε χρεωστική, είτε prepaid μέσω του συστήματος της Alphabank χωρίς επιπλέον χρέωση και με ασφάλεια. 

MasterPass

Πληρωμή με τον MasterPass λογαριασμό σας

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας μέσω κατάθεσης στον τραπεζικο λογαριασμό της εταιρείας μας:

• ΤΡΑΠΕΖΑ Alpha Bank 

ΙΒΑΝ: GR4501408540854002002003223

Στοιχεία δικαιούχου λογαριασμών: ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της εντολής κατάθεσης μέσω e-mail στο info@terzoudis.gr είτε μέσω Fax στο 25310 33091

Η παραγγελία σας θα μπορεί να αποσταλεί μόνον εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εξόφληση του συνολικού ποσού αξίας της παραγγελίας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας :

Τηλεφωνικό κέντρο: 25310 33091

Email: info@terzoudis.gr

Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών


Το www.terzoudis.grδεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το www.terzoudis.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα του www.terzoudis.gr.

Η Σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη λειτουργία της. Με τη χρήση της σελίδας αποδέχεστε την πολιτική Cookies. Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ.