Καλάθι
  • -5,00 €

Μποτάκια Grisport φούξια/γκρι - 10694

68,00 €
63,00 € Save 5,00 €
με ΦΠΑ Αποστολή την επόμενη μέρα

Ορειβατικά Μποτάκια Grisport

Μέγεθος : 36
Χρώμα : Ροζ
Ποσότητα
Add to wishlist
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  • Ελαφρύ ορειβατικό μποτάκι με αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη Gritex.
  • Είναι κατασκευασμένο από δέρμα καστόρ και υψηλής τεχνολογίας διαπνέοντα υλικά.
  • Η εργονομική σχεδίαση του σε συνδυασμό με την πολύ μαλακή ελαστική σόλα P.U καθιστούν το μποτάκι ιδανικό για όλα τα εδάφη.

Anti-tentonitis relief: Είναι ένα ειδικό σύστημα που μειώνει την ένταση του τένοντα πάνω από τη φτέρνα στο περπάτημα.

94764949.png

Brake System (BS): Είναι ένα σύστημα στα κορδόνια του παπουτσιού, το οποίο φρενάρει το πόδι να μείνει στη θέση του σε απότομες καταβάσεις.

3654853385.png

Το ύφασμα Cordura είναι το στοιχείο κλειδί σε όλα τα επώνυμα και υψηλής ποιότητας ορειβατικά παπούτσια. Απίστευτη αντοχή και τεράστια αντίσταση σε σκισίματα και τρυπήματα για πάρα πολλά χρόνια απροβλημάτιστη χρήσης.

333333333333.png

Η προστατευτική μεμβράνη Gritex αντιστέκεται στη βροχή και στο χιόνι και προστατεύει από το κρύο. Τους καλοκαιρινούς μήνες σάς εξασφαλίζει καλή αναπνοή. Η Gritex είναι μια αποκλειστική πατέντα της Grisport.

653835945.png

Το Support System είναι ένα επαναστατικό σύστημα υποστήριξης για τη φτέρνα. Κλειδώνει ουσιαστικά τη φτέρνα στο παπούτσι, ώστε το πόδι να έχει τη μέγιστη σταθερότητα, ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη.

854284543.png

Σόλα με 6 επίπεδα, ελαστικά ελατήρια και αφρώδες υλικό για πλήρη απορρόφηση των κραδασμών, διάτρητοι πάτοι για καλή διαπνοή και PU διπλής πυκνότητας που δεν γλιστράει και έχει μεγάλη αντοχή σε όλα τα εδάφη.

3569953953.png

10694-GREY-FUCHSIA

Data sheet

Τεχνολογίες
- ANTI-TENTONITIS RELIEF: Είναι ένα ειδικό σύστημα που μειώνει την ένταση του τένοντα πάνω από τη φτέρνα στο περπάτημα.
- BRAKE SYSTEM (BS): Είναι ένα σύστημα στα κορδόνια του παπουτσιού, το οποίο φρενάρει το πόδι να μείνει στη θέση του σε απότομες καταβάσεις.
- CORDURA: Υλικό μερικώς αδιαβροχοποιημένο, ελαφρύ και ανθεκτικό.
- GRITEX: Η προστατευτική μεμβράνη Gritex αντιστέκεται στη βροχή και στο χιόνι και προστατεύει από το κρύο. Τους καλοκαιρινούς μήνες σάς εξασφαλίζει καλή αναπνοή. Η Gritex είναι μια αποκλειστική πατέντα της Grisport.
- SUPPORT SYSTEM : είναι ένα επαναστατικό σύστημα υποστήριξης για τη φτέρνα. Κλειδώνει ουσιαστικά τη φτέρνα στο παπούτσι, ώστε το πόδι να έχει τη μέγιστη σταθερότητα, ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη.
Αδιαβροχοποίηση
Ναι.

15 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Η Σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη λειτουργία της. Με τη χρήση της σελίδας αποδέχεστε την πολιτική Cookies. Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ.