Καλάθι

Γιλέκο Chiruca Chaleco Osiris Hi Vis 08

106,00 €
με ΦΠΑ Αποστολή την επόμενη μέρα

Γιλέκο κυνηγιού της εταιρείας Chiruca με πορτοκαλί διακριτικά...

Μέγεθος : XXL
Χρώμα : Χακί
Ποσότητα
Add to wishlist
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Γιλέκο Κυνηγίου της Ισπανίκης εταιρείας Chiruca μοντέλο Chaleco Osiris Hi Vis 08 σε χακί χρωματισμό με πορτοκαλί λεπτομέρειες όπως επιβάλουν πλέον τα μέτρα προστασίας για να είστε ευδιάκριτοι όταν κινείστε σε δασικές εκτάσεις.

Κατασκευασμένο από 65% Πολυεστέρα και 35% Βαμβάκι με 100% εσωτερική επένδυση από πλέγμα πολυεστέρα όπου σε συνδυασμό με την προσαρμοσμένη ελαφριά και διαπνέουσα επένδυση της CHIRUCA σας προσφέρει μεγάλη αναπνευσιμότητα και προστασία από την υγρασία και την βροχή. Επίσης είναι εξοπλισμένο με ελαφριά προστατευτική επένδυση και στους δύο ώμους.

Διαθέτει πληθώρα από τσέπες και θήκες για μεγαλύτερη εργονομία και ευκολία στην μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Αναλυτικότερα διαθέτει οχτώ θήκες σε κάθε πλευρά κατάλληλες για φυσίγγια, κάτω τσέπες μεγάλης χωρητικότητας με ελαστικό προσχηματισμό στο άνοιγμα και στο κλείσιμο με κουμπί καθώς επίσης και μπροστινή τσέπη που ασφαλίζει με φερμουάρ.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Μπροστινή τσέπη με φερμουάρ

Θήκες κατάλληλες για 8 φυσίγγια σε κάθε πλευρά

Τσέπη που κλείνει με φερμουάρ και στις δύο πλευρές

Ελαφριά προστατευτική επένδυση και στους δύο ώμους

Αδιάβροχο κύριο ύφασμα: 65% Πολυεστέρας, 35% Βαμβάκι

Κάτω τσέπες μεγάλης χωρητικότητας με ελαστικό προσχηματισμό στο άνοιγμα και στο κλείσιμο με κουμπί

100% εσωτερική επένδυση από πλέγμα πολυεστέρα σε συνδυασμό με την προσαρμοσμένη ελαφριά και διαπνέοντα επένδυση της Chiruca

SKB-06481

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Η Σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη λειτουργία της. Με τη χρήση της σελίδας αποδέχεστε την πολιτική Cookies. Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ.