Καλάθι

T-shirt Cofra polo martinique navy/black V083-0-05

21,00 €
με ΦΠΑ Αποστολή την επόμενη μέρα

Μπλούζα εργασίας Cofra

Μέγεθος : 4XL
Χρώμα : Σκούρο Μπλε
Ποσότητα
Add to wishlist
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  • Μπλουζάκι Polo μπλε της εταιρείας COFRA, από 65% βαμβάκι πικέ και 35% πολυεστέρα και με βάρος 190 g/m². Με στενή γραμμή και τσέπη στήθους και εξαιρετική ποιότητα υλικών.
  • Σύνθεση: 65% βαμβάκι πικέ - 35% πολυεστέρας.
  • Προτεινόμενες εφαρμογές: κατασκευές, βιομηχανία, logistics, γεωργία, καθημερινότητα, αθλητικές δραστηριότητες, κατάλληλο για υψηλές θερμοκρασίες.

Μπλουζάκι Cofra Java Δεν ανιχνεύεται από ανιχνευτές μετάλλων

  • Το COOLDRY® είναι ένα άνετο ύφασμα που συνδυάζει την απαλότητα του βαμβακιού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πολυεστέρα. Αποβάλλει πολύ γρήγορα την υγρασία και επιτρέπει στο φρέσκο αέρα να περάσει στο σώμα.
  • Τα υφάσματα COOLDRY® είναι πιστοποιημένα κατά OEKO-TEX® ως αντιαλλεργικά που σέβονται το PH του δέρματος και δεν το επηρεάζουν.
  • Το διάγραμμα που ακολουθεί δείχνει πώς ξεκινώντας από υγρές συνθήκες (100% υγρασία) τα υφάσματα από COOLDRY® στεγνώνουν μιάμιση φορά ταχύτερα από τον πολυεστέρα και δυόμιση φορές ταχύτερα από το βαμβάκι.

cooldry-polo

Μπλουζάκι CoolDRY Cofra Caribbean

Παντελόνι Εργασίας Cofra Rabat navy

V083-0-05

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

T-shirt Carhartt force® relaxed fit midweight...

31,00 €
Availability: 1 In Stock

H Carhartt δημιουργεί κοντομάνικο ανδρικό μπλουζάκι, εξαιρετικά δροσερό και άνετο με ειδική σύνθεση για να καταπολεμά τον ιδρώτα και να στεγνώνει γρήγορα, ένα ρούχο που σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα στις καθημερινές σας δραστηριότητες!

Η Σελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη λειτουργία της. Με τη χρήση της σελίδας αποδέχεστε την πολιτική Cookies. Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ.